Prof. dr. sc. Anči Leburić

U Splitu 16. 1. 2011.

Firma Redak jedan je skladan „stroj“, dobro podmazan i redovito servisiran. Sigurno zato što u njoj radi profesionalan tim, vrijedan i simpatičan. Kad god dođete, atmosfera koja ih obavija vrlo je ugodna, opuštena, ali i radna u svim mogućim smislovima.

Objavila sam u suradnji s njima petnaestak studija i u svakoj izdavačkoj situaciji obostrano smo učili, razvijali se, usavršavali i međusobno bogatili jedan drugoga. A to je “ono pravo“... što bi trebalo njegovati danas i ovdje u svakom efikasnom i korisnom poslu! 
Nikada me nisu prevarili kada su nešto obećali, poštuju rokove nadasve, ažurni su u svemu, reagiraju odmah na svaku moguću primjedbu i zamolbu. I što drugo očekivati ?! Mislim da u hrvatskoj svakodnevici takvih ima premalo ili ih uopće nema... ja se zapravo i ne sjećam da sam surađivala u svom radnom vijeku, na sveučilištima i van njih, s nekim sličnim. Jednom riječju – tu je stručnost, golemi entuzijazam, punina šarma i kreativnosti u dizajniranju, opremanju knjiga, prijelomu i njihovoj grafičkoj obradi. 
S njima surađujem vrlo intenzivno od 2006. godine i sve mi to bijaše veliki užitak, nevjerojatno zadovoljstvo i što je najvažnije – kontinuirani poticaj za buduće, veće, složenije i ambicioznije izdavačke projekte. 
Smatram da bi njihov stil i radna strategija mogli biti uzorom drugim malim firmama u zemlji, a njihovo ponašanje bi moglo postati društvenim tipom u poduzetništvu i šire. 
Svakako ih preporučujem svojim kolegama i kolegicama, te svima ostalima koji će u životu zatrebati neku uslugu iz njihove široke ponude.

Prof.dr.sc.Anči Leburić, redovita prof. 
Sveučilište u Splitu
Filozofski fakultet – Odsjek za sociologiju

Prof.dr.sc. Anči Leburić autorica je preko 15 knjiga objavljenih u našoj nakladi