Maja Šiprak Brletić

U Sisku 9.2.2017.

Nakon što mi je Redak d.d. Split tiskao tri stihozbirke, mislim da sa punim pravom mogu prije svega napisati jedno veliko H V A L A. 

Prije svega gospođi Nikolini, koja svojom profesionalnošću, susretljivošću, toplinom i jednostavnim pristupom naprosto ulijeva osjećaj da sam okrenula pravi broj telefona tiskare, u kojoj se prije svega poštuje želja i sugestija autora. 

Činjenica da prijelom, dizajn, grafičku pripremu pa i samu lekturu ako je potrebna možete dobiti na jednom mjestu mnogo znači, posebno onima koji se prvi puta susreću sa tiskanjem svoje knjige, pa možebitno i ne znaju što je sve potrebno da bi zbirka ugledala svjetlo dana u svojem punom sjaju.

Sve moje tri stihozbirke napravljene su bez ikakvih zamjerki, vrlo profesionalno i na najvišem nivou.

Ono što mi se najviše sviđa jest činjenica da je stihozbirka dostupna na webu pa je dostupna za kupnju svima koji ju požele imati diljem kugle zemaljske, a sam autor ne mora kod kuće skladištiti ogromne količine knjiga te brinuti o njihovoj distribuciji. 

Tiskaru sam preporučila prijateljima književnicima koji su također izuzetno zadovoljni izdavaštvom, a za istu sam čula najprije od kolege pjesnika Opinian, a kasnije od cijenjene prof. Marije Juračić na portalu Očaravanje. 

Sve pohvale i moja preporuka tiskare kao takve.
Maja Šiprak Brletić autorica je knjiga Nebo je granicaBoje tvojih dodira i Vatra jasnog pripadanja.