izv. prof. dr. sc. Mila Nadrljanski


U Splitu 24. 3. 2015.

Tvrtka Redak jedna je skladana ustanova u njoj radi profesionalan tim, vrijedan i simpatičan. Kad god dođete, atmosfera koja ih obavija vrlo je ugodna, opuštena. Redak mi je preporučila moja draga prijateljica red. prof. dr. sc. Anči Leburić.

Objavila sam u suradnji s njima desetak knjiga i u svakoj izdavačkoj situaciji obostrano smo učili, razvijali se, usavršavali i međusobno bogatili jedan drugoga. 

Poštuju rokove nadasve, ažurni su u svemu, reagiraju odmah na svaku moguću primjedbu i zamolbu. Grupa jako dragih ljudi koji imaju uvijek osmjeh na licu. Mislim da je to jako važno. Svaki klijent voli živjeti u uvjerenje da je on važan a oni to upravo uspijevaju.

Jednom riječju – tu je stručnost, golemi entuzijazam, šarma i kreativnosti u dizajniranju, opremanju knjiga, prijelomu i njihovoj grafičkoj obradi. 

S njima surađujem vrlo intenzivno od 2010. godine. 

Smatram da bi njihov stil i radna strategija mogli biti uzorom drugim malim firmama u zemlji, a njihovo ponašanje bi moglo postati društvenim tipom u poduzetništvu i šire.

Svakako ih preporučujem svojim kolegama i kolegicama, te svima ostalima koji će u životu zatrebati neku uslugu iz njihove široke ponude.

izv. prof. dr. sc. Mila Nadrljanski autorica je sedam knjiga u izdanju Webknjižare.