Igniss

U Kutini 10. 1. 2016.

Za Webknjižaru i tvrtku Redak sam saznao kroz komentare čitatelja koji su u novinama čuli da je netko iz Hrvatske objavio priručnik zavođenja putem te stranice. 

Ogledao sam se po svom blogu i vidio što imam - vidio da imam 200-injak članaka, imam pohvale iz svih krajeva svijeta, imam pozive da napišem knjigu - i tako sam sam sebe zapitao "Pa dobro Ignisse, u čemu je problem?" Problema naravno nije bilo, jer uz puno rada, malo strpljenja i spretnu i uslužnu ekipu iz tvrtke Redak moraju nastati ovakvi izvrsni rezultati. Knjiga je do danas prodana u troznamenkastom broju primjeraka i interes za nju s vremenom samo raste.

Izdavaštvo kod Webknjižare funkcionira vrlo jednostavno. Pošaljete svoj rukopis i prijedlog naslovnice, odaberete format knjige, i oni vam sve urede i oblikuju (ili vas upute kako to napraviti, ako želite uštedjeti), te obave sve pravne i druge postupke kako bi se vaše djelo moglo naći u prodaji. Na svaku vašu ideju reagiraju brzo i uslužno. Od začetka ideje do objave nije prošlo više od nekoliko tjedana.

Osim toga, Webknjižara ne pravi probleme oko teme i sadržaja, ne igra se moralne policije, te omogućava objavu pod pseudonimom što je (nažalost) danas vrlo korisno.

Ono što bih posebno naglasio je jednostavan način praćenja i ispate honorara. Za svaki mjesec u kojemu je prodana makar jedna knjiga dobivate izvješće o prodaji, a pripadajući iznos vam sjeda na žiro-račun. To se izvrsno uklapa u moj moto da je najbolji način za postajanje popularnim napisati nešto korisno što konkretno pomaže ljudima i zatim pričekati nekoliko godina.

Ja pišem i pomažem, Webknjižara prodaje i obrađuje, svi sretni i zadovoljni.

Igniss je autor knjige Umijeće Igre.