Danny Hauptman


U Limericku u Irskoj 21.3.2017.

Nakon šta sam napisao knjigu nisam imao nikakve ideje gdje i kako dalje. Na internetu sam naišao na webknjizaru REDAK i tamo pročitao mišljenja drugih autora koji su već imali uspješnu suradnju s njima. Po njihovom opisu nisam mogao vjerovati da je REDAK toliko pojednostavnio i olakšao proces izdavanja knjige novim i nepoznatim autorima kao šta sam ja, ali i nekim poznatim imenima. 

U međuvremenu sam se odselio u Irsku i ipak odlučio da ću ih kontaktirati i vidjeti da li je to ostvarivo posto se ne nalazim u Hrvatskoj. 

Ubrzo nakon poslanog upita, dobio sam odgovor. Poslao sam im svoj tekst i dobio ponudu od njih nakon čega smo krenuli u realizaciju objavljivanja moje prve knjige. Da budem iskren da su me ugodno iznenadili sa svojom brzinom, susretljivošću, profesionalnošću. Imali su toliko puno strpljenja i objasnili mi sve u detalje i vodili korak po korak kao malo dijete. Svima toplo preporučam webknjizaru REDAK i znam da nećete biti razočarani. Meni osobno su ostvarili moj san, jer da budem iskren već sam se dvoumio da li da izdam knjigu dok nisam naišao na njih. 


Danny Hauptman autor je knjige Borbe života.