Danijel Polanec

U Splitu 5.4.2016.

Prije mnogo godina sam napisao i uvezao jednu knjigu koja je samo skupljala prašinu. Jedan svezak te knjige je trebao ugledati svjetlo dana i biti dostupan svima koji vole knjigu, ne samo za čitanje nego i za dublje istraživanje. 

Potražio sam informacije o izdavaštvu na internetu i naišao na web knjižaru Redak i na knjigu “Granica“ koju je moj prijatelj Željko Puharić izdao preko firme 'Redak' i njihove web knjižare. Sve što sam saznao mi je bilo dovoljno da se odmah odlučim za njih. Preko kontakt mailova i telefona sam dobio nekoliko važnih savjeta oko vlastitog uređivanja knjige koju sam u sljedećih mjesec dana pripremao za tisak, a nakon što sam predao tekst i izgled korice, knjiga je bila gotova za desetak dana.

Uspoređujući neke knjige koje sam imao prilike držati u rukama, a koje se prodaju u drugim knjižarama od drugih izdavača, ova knjiga koja je izašla ispod tiskarskih strojeva knjižare Redak je imala kvalitetan tisak na kvalitetnom papiru što me je ugodno iznenadilo. 

Zato imam dovoljno razloga da ih zbog njihove profesionalnosti preporučim svima koji traže izdavača i žele objaviti svoju knjigu. Moja knjiga “Posljednji ADAM“ možda nije namijenjena svim čitateljima iako bi je bar iz znatiželje trebali svi pročitati, ali je zato “Redak“ stvoren za autore svih književnih djela.

Danijel Polanec autor je knjige Posljednji ADAM.