TEMPLATE-ZA-WEB-NASLOVNICE_WEB-vlahove-price
Oznaka: W-0994

VLAHOVE PRIČE, Ana Bašić

80,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

VLAHOVE PRIČE su zgode dječaka po imenu Vlaho,koji istražujući svijet ko i svako dijete oko sebe. U tom svojoj zanesenosti nesmotreno i ne namjerno odlazi od kuće, te na svoj način doživljava okolinu na koju nailazi. Slikovnica, odnosno tekst je napisan u stihu, što u biti plijeni dječju pozornost. Po sadržaju je priča i edukativan i stimulativna.
Dječja poezija ili proza, no za ranu dob od velikog je značaja za svaku sredinu, pogotovo kada je u ovakvim događajima uključena interakcija autora i djece. Osim toga ovakve slikovnice se lako prerađuju u igrokaze.

Bilješka o autoru/autorici:

ANA BAŠIĆ je rođena u Dubrovniku 20.lipnja 1961.godine. Studiji umjetnosti, književnosti, prava. Predsjednik ULIPUD-a, USUD-a Ana Bašić i voditelj KUS-a. Prva zbirka poezije je objavljena 1978.g.Dio je svjetske književne akademske zajednice - Žirano među 100 najboljih pjesnika na svijetu. Iza sebe ima 215 skupnih i 41 samostalnu izložbu osobnog stila “ŠOK ART “. 2019.g.tiskana je i promovirana slikovnica ŠALJIVI BROJEVI.

Ključne riječi: PRIČA. VLAHO dubrovački zaštitnik.

E-mail: Ana Bašić 

 

Naslov: Vlahove priče
Autor: Ana Bašić
Broj stranica: 12
Nakladnik: UDRUGA SAMOSTALNIH UMJETNIKA DUBROVNIK-ANA BAŠIĆ USUD-ANA BAŠIĆ
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-48884-1-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.