naslovnica WK (9) Lunjo i Prasac
Oznaka: W-1014

SEOSKE PRIČE: LUNJO I PRASAC, Ksenija Kapec

150,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak: Seoske priče: Lunjo i prasac

Evo nam još jedne u seriji autoričinih slikovnica za djecu u kojoj glavni lik, psić Lunjo, upoznaje Prasca beskućnika. U jednostavnoj i toploj priči njih se dvojica upoznaju i postaju veliki prijatelji – tema važna svakom djetetu. Isprepliću se motivi identiteta u traženju imena, važnosti slobodne i neopterećene igre, te međusobnog razumijevanja i pomaganja. Priča donosi elemente propitivanja istinskih humanih vrijednosti u atmosferi ljubavi i prihvaćanja, te svakako teži oplemenjivanju dječje duše.

Jasenka Golub, klinički psiholog i psihoterapeut

Bilješka o autoru/autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Diplomirala je logopediju 2009. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije djece, mladih i odraslih. Svaki dan gleda kao novi izazov i priliku za stjecanje novih znanja i vještina koji je obogaćuju te čine dobro drugima. Trenutno živi i radi na otoku Rabu.

Ciklus Seoske priče autorica posvećuje svojoj baki Milici u znak zahvalnosti za sve lijepe trenutke koje joj je pružila tijekom djetinjstva.

Priča Lunjo i prasac treća je priča spomenutog ciklusa.


E-mail: Ksenija Kapec

Naslov: Seoske priče: Lunjo i prasac
Autor: Ksenija Kapec
Broj stranica: 28
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-653-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.