Sanja_Uskoković_SAVJEST_PROGOVARA_webknjizara_redak_WEB_1239
Oznaka: W-1239

SAVJEST PROGOVARA, Sanja Uskoković

90,00 kn
Nakladnik: Alea Osijek d.o.o.

Sažetak:

Ova polemika između Duha Svetoga i Suzane ima tendenciju ići kontroverzno. Radi se o moralnim pitanjima. Govori o bolesti, krizi i terapiji sa individualnog gledišta ali se isto tako može i globalno primijeniti na krizu koja je zahvatila naš narod a i šire područje. Pouzdanje u Božju Providnost kao misao vodilja na putu do cjelovitog ozdravljenja i oslobođenja. Postavlja se pitanje hoće li se čovjek oglušiti na Božji govor u svojoj savjesti i jesmo li spremni biti njegovi svjedoci. Potrebno je dovesti do kraja radikalnu revoluciju svijeta koja obećava obnovu cijelog društva počevši od pojedinaca.

 

Bilješka o autorici:

Sanja Uskoković rođena je 17.04.1979. god. U Virovitici, odrasla u Gradini – mjestu pokraj. S 18 godina odlazi u Osijek gdje do danas živi. Završila je Pravni fakultet. Neudana. Godinama se bavi duhovnošću i proučava njezine zakonitosti u sklopu udruge „Zajednica molitva i riječ“ čiji je aktivni član. Hagioterapija kao metoda za ozdravljenje čovjekove duhovne dimenzije joj je pomogla više puta u životu da prebrodi krize i traume koje su je snašle. Oduvijek ju je zanimala više teologija nego pravo. Smisao života je pronašla u vjeri. U beznadnim vremenima nije gubila pouzdanje u Boga koji ju je uvijek na novi način oživljavao iznutra i vodio putem obraćenja k spasenju. Knjiga je nastala kao nadahnuće uslijed krize, kao radna terapija vođena Božjom prisutnošću u ovim teškim vremenima. Duhovne i moralne vrednote, depresija, bolest, nepravda, molitva, duhovnost, Duh Sveti, prorok, Providnost, sloboda, mir, savjest, izlaz iz krize, ljubav, spasenje, milost, svjedoci, obnova, duhovne zakonitosti, nutarnji govor

 

Naslov: SAVJEST PROGOVARA
Autorica: Sanja Uskoković
Broj stranica: 104
Nakladnik: Alea Osijek d.o.o.
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-59803-1-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.