Abed_Nego_presveto_trojstvo_WEB
Oznaka: W-0941

OD OCA I/PO SINU PO SINU, PRESVETO TROJSTVO, Abed Nego

95,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

 Autor Abed Nego u djelu sjajno objašnjava otajstva kršćanske vjere. Na pristupačan način govori o velikoj teološkoj problematici između Katoličke Crkve i Istočnih pravoslavnih Crkava te nudi prikladno rješenje za najveću živuću temu u teološkom raspravama među spomenutim Crkvama. Ta tema je bila temeljni razlog povijesnoga raskola Crkava 1054. godine, a za nju se ustalio naziv pitanje filioque. Autor u knjizi govori o povijesnome razvoju vjere Crkve, Presvetome Trojstvu, Isusu Kristu te o djelima Duha Svetoga u svijetu. Svakome vjerniku djelo se preporučuje, za duhovni rast te za produbljivanje znanja i vjere o temeljnim kršćanskim otajstvima. Djelo se preporučuje i svima onima koji nisu upoznati sa vjerom a koji je žele upoznati. 

Bilješka o autoru/autorici:

Za sve kojima treba kontakt autora sa bilo kojom nakanom:
abednego.anc@gmail.com

Ključne riječi: filioque, pravoslavlje, Isus Krist, Duh Sveti, Presveto Trojstvo, Trojstvo, Sveto Trojstvo, Katolička Crkva

E-mail: Abed Nego

Naslov: Od Oca i/po Sinu po Sinu, Presveto Trojstvo
Autor: Abed Nego
Broj stranica: 126
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-619-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.