U VILINSKOM KOLU, Maja Delić PeršenU VILINSKOM KOLU, Maja Delić Peršen
Oznaka: W-0434

U VILINSKOM KOLU, Maja Delić Peršen

200,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


U knjizi su objavljene priče iz narodne baštine temeljene na izvornom kazivanju, ali prepričane na suvremeni način sveznajućeg pripovjedača. Knjiga sadrži književne i etnološke struče osvrte. Priče su ilustrirane umjetničkim fotografijama koje korespondiraju sadržaju svake pojedine.

Bilješka o autorici:

Autorica Maja Delić Peršen se bavi književnošću, novinarstvom i publicistikom koja ima korijene u etnologiji i povijesti Imotskog i Imotske krajine. Surađivala je s nekoliko nacionalnih i regionalnih radio-stanica i novinskih kuća. Do sada samostalno ili u suautorstvu izdala 7 književnih djela, jednu radio-dramu, te niz književnih i likovnih kritika rasutih po raznim časopisima. U pripremi ima dvije knjige, od kojih jedna o kršu, a jedna životopis u formi romana.

Bilješka o urednici:

Urednica Lilian Ravlić se bavila publicistikom na španjolskom jeziku, a ovo joj je prva knjiga na hrvatskom jeziku gdje se pojavljuje kao urednica.

Ključne riječi: Imotski, Modro jezero, Crveno jezero, vila, vilinsko kolo, konj, Vilinsko počivalo, čaranje, mjesec, zlatni srp, žetva

Naslov: U vilinskom kolu
Autorica: Maja Delić Peršen
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-251-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.