SMARAGDNI ZID, Dorian SaboSMARAGDNI ZID, Dorian Sabo
Oznaka: W-0526

SMARAGDNI ZID, Dorian Sabo

99,90 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Werner Akker stoji pored prozora. Iz daljine se čuje jazz. Neonska svjetla ga zasljepljuju. Njegova djevojka Mavis mu predlaže da iziđu. On se boji da gubi razum. Priča sa Žoharom svaku noć. Čuje glasove. Želi pobjeći iz tog kvarta. Želi promijeniti svoj život. Ona inzistira. Werner nevoljko pristaje na još jedan izlazak koji će obilovati alkoholom, drogom i grijehom. Werner pristaje na još jedan izlazak u Smaragdni Zid, no boji se što će ga večeras tamo dočekati. S čime će se suočiti u svom privatnom paklu?

Bilješka o autoru:

Dorian Sabo rodio se 2. ožujka 1992. u Zagrebu. Ubrzo nakon rođenja, preselio se s roditeljima u Osijek, gdje živi i danas. Nakon završetka Prirodoslovno-matematičke gimnazije, 2010. upisuje Pravni fakultet u Osijeku. Svoj prvi roman, Apoptoza, objavljuje sredinom 2014. godine. Iduće godine završava fakultet i zapošljava se. Trenutno pohađa doktorski studij na Pravnom fakultetu u Osijeku. Smaragdni Zid je njegov drugi roman.

Ključne riječi: Smaragdni Zid, Smaragd, Zid, Jazz, Žohar, alkohol, svjetla, droga, vikend, Werner Akker, grijeh, zabava, izlazak, pakao, Ružičasti Slonovi

E-mail: Dorian Sabo

Naslov: Smaragdni Zid
Autor: Dorian Sabo
Broj stranica: 254
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-326-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.