WEB NASLOVNICA RONČEVIĆ-300x419
Oznaka: W-0766

MOSTOVI NAD PORUŠENIM OBALAMA, Lovre Rončević

Sažetak:

Roman Mostovi nad porušenim obalama – podnaslova Pod maskom vedrine – prati nekoliko dana u životu glavnog lika, činovnika i svestranog umjetnika koji pokušava ostaviti nešto iza sebe. Iako žudi za velikim priznanjem, dane provodi u kavanama i gubeći se po ulicama. Pritisnut neuspjesima života, postaje nemoćan i razočaran u sebe i druge, te se zatvara u sobu u kojoj se prisjeća svih lijepih i onih loših trenutaka

Bilješka o autoru:

Lovre Rončević rođen je 29. lipnja 1992. u Zadru. Nakon završetka srednje škole upisuje Pomorski fakultet u Zadru gdje nezadovoljan situacijom prekida fakultet i nedugo nakon toga odlazi odraditi kadeturu. Na brodu počinje pisati, ali toliko loše da sve napisano odmah uništava. Ali, nekoliko je fragmenata uspio sačuvati koje će kasnije doraditi. Nakon puno mjeseci provedenih na moru u dalekoj Americi vraća se; i vraća se sa željom da upiše fakultet u kojemu se može pronaći.

U Zagrebu, tijekom ponavljanja mature, piše svoju prvu pripovijetku. Napokon upisuje i željeni fakultet: talijanistiku i filozofiju. Kasnije, nakon godine dana pisanja i čitanja najvažnijih filozofskih djela i literature uopće, usavršava svoje pripovijetke i romane, zanemarujući sve druge obaveze. Ponovno razočaran studijem, ne završava započeto već se vraća pomorstvu.


Ključne riječi: Egzistencijalizam, pod maskom vedrine, mostovi nad porušenim obalama, Lovre Rončević

E-mail:  Lovre Rončević

Naslov: Mostovi nad porušenim obalama
Autor: Lovre Rončević
Broj stranica: 244
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-487-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.