LJUBAVNA GLAD, Iva KolegaLJUBAVNA GLAD, Iva Kolega
Oznaka: W-0480

LJUBAVNA GLAD, Iva Kolega

98,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:

Dominik Elis H. je tridesetdevetogodišnji pisac koji se nakon kraha braka i višemjesečne izolacije prepušta kratkotrajnim i površnim seksualnim avanturama. Kada upozna televizijsku voditeljicu Vivian, privlačnost među njima je magnetska i oboma se čini da su upoznali svoju srodnu dušu. Ipak, daljnji slijed događaja pokazat će kako je idealizacija uvijek pogrešna i da ni u tom odnosu nije sve onako kako se čini na površini, a sâm kraj nudi rasplet kojim roman poprima i elemente trilera jer – svi smo mi gladni ljubavi: pitanje je samo u kojoj mjeri i što smo u stanju učiniti ako nam je uskraćena.


Bilješka o autorici:

Iva Kolega rođena je 17.01.1978. u Zadru gdje je završila srednju Ekonomsko- birotehničku i trgovačku školu te Ekonomski fakultet u Rijeci.
U slobodno vrijeme voli čitati, pisati, plesati i putovati.
Roman „Ljubavna glad“ prvi je autoričin objavljeni roman.

Bilješka o uredniku:

Franko Pavić predsjednik je Uprave medijske kuće Antena Digital i glavni urednik najčitanijeg zadarskog portala Antene Zadar. Antena Digital u svojem nakladništvu uključuje i regionalni portal Jadranski.hr koji pokriva područje svih 7 morskih županija.

Ključne riječi: glad, ljubav, pisac, ubojstvo, prevara, ljubomora, rastava, brak, seks, mržnja, halucinacije, roman, Dominik, Elis, Vivian, nož, majka, Leonard, sin, vuk

Link: Facebook profil: Iva Kolega
E-mail: Iva Kolega

Naslov: Ljubavna glad
Autorica: Iva Kolega
Broj stranica: 280
Nakladnik: Antena Digital
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-58789-0-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.