web naslovnica Dijana Jan-300x419
Oznaka: W-0751

LJUBAV PROTIV SUDBINE, Dijana Jan

89,90 kn


Sažetak:


Natasha je odvjetnica koja živi užurbani život u gradu. Godinama ju je zanimala samo karijera i zbog te okupiranosti patio je njezin društveni život, a ljubavni nije ni imala. Sve dok jednog dana ne pokuca njezina prijateljica na vrata predivog stana zaposlene žene i ne nagovori je na ženski kardio. Natasha sreće zgodnog mladića koji nije nimalo nalik njezinu ljubavniku, stoga i ne primijeti njegov potencijal sve dok ga nije ugledala mnogo godina kasnije..

Bilješka o autorici:

Dijana Jan je djevojka u 20-ima iz Slavonije i Baranje, rođena u Osijeku, no boravi u Čepinu. Završila je za menadžera u turizmu jer osim strasti za ljubavnim romanima i užurbanim životima, voli putovati. Smatra da čovjeka ne bi trebao imati granice jer je i rođen bez njih

Ključne riječi: karijera, biznis, ljubav, sudbina, osjećaji, duša, zaruke

E-mail: Dijana Jan

Naslov: Ljubav protiv sudbine
Autorica: Dijana Jan
Broj stranica: 88
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-478-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.