Vinko_Brešković_Inventura_života_naslovnica_WEB
Oznaka: W-1038

INVENTURA ŽIVOTA, Vinko Brešković

129,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Inventura života je autobiografija, memoarska priča jednog života prepunog uspona i padova. To je saga o jednoj obitelji u nastajanju. Nadasve je to knjiga o ljubavi, prijateljstvu, hedonizmu i velikoj upornosti. U njoj je opisan Bol 60-ih, Split 70-ih i Beograd 80-ih i 90-ih kroz autorove priče i detaljno analizirane likove koji su obilježili njegov život. Opisana je njegova preobrazba iz bogobojažljivog dječaka u čovjeka u sedmom desetljeću, opisani su svi burni politički događaji koji su neminovno utjecali na odluke i promjene koje su ga kroz život vodile. Vinkovo pisanje je vrlo iskreno, intimno, osobno i kako je sam rekao secirao se do kostiju, ogolio do kože. Vrlo otvorena, istinita priča jednog slijepog čovjeka koja teče, koja ima svoju vremensku dinamiku, koja čitatelja drži u napetosti poput uzbudljivog romana.

Bilješka o autoru:

Rođen 1956. u Bolu na Braču gdje je završio osnovnu školu. Srednju školu je pohađao u Splitu, a dalje školovanje je nastavio u Beogradu gdje ga je život stjecajem okolnosti odveo. Vraća se u Bol devedesetih pod nevjerojatnim okolnostima gdje i danas živi.

Ključne riječi: Autobiografija, roman, Bol, Brač, Split, Beograd

E-mail: Vinko Brešković 

 

Naslov: Inventura života
Autor: Vinko Brešković
Broj stranica: 342
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-668-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.