nasljednica2_naslovnica WK
Oznaka: W-0865

BOGATA NASLJEDNICA 2, Romana Duvnjak

Sažetak:

Zvonko i Anastazija u nastavku priče pokušavaju srediti svoj brak. To im ne uspijeva. Zvonko doznaje za Anastazijin naslijeđeni novac, kojega je skrila u perivoju, pa potom dala njihovom dugogodišnjem obiteljskom prijatelju i Zvonkovom poslovnom partneru Jošku s namjerom da kupi nekretnine u inozemstvu. Kada Joško to i učini, on i s Anastazija odlaze onamo. Anastazija dakle napušta Zvonka. On nastavlja život s novinarkom Melanijom, koja mu je pomogla da rasvijetli slučaj oko propalog natječaja vezanog uz posao, iza čega se i opet krije Joško. Vezu s Melanijom uskoro počinje smatrati sudbonosnom. Postavlja ju na pijedestal vlastitog života.

Od bake Roze (Rozalija), na njenoj samrti, Zvonko doznaje priču vezanu uz njihov obiteljski život. Raspliće se klopko koje razrješuje mnoge nedoumice.

Bilješka o autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13. 08. 1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se od malena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Vikende često u obiteljskom krugu provodi na Velebitu. Iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje nastavlja djetinjstvo. Ondje zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama prvi put osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, kratka prozna djela, te romane. Osnovnu školu završava u Maslenici, gdje živi do odlaska na fakultet. Nakon osnovne škole u Srednjoj medicinskoj školi Zadar završava smjer farmaceutskog tehničara. Odlazi zatim u Zagreb te na fakultetu Kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Udaje se u Gradinu pokraj Virovitice. Ima muža i troje djece. Živi u Gradini.

Do sada je objavila prvi dio romana „Bogata nasljednica“, kratku proznu priču „Prijatelji“, te je u Međunarodnim zbirkama poezije i proze sudjelovala sa svojim pjesmama i pričama.

Ključne riječi: Zvonko, Anastazija, doktor, inozemstvo, Joško, Melanija, Rozalija, Romana, Duvnjak

Naslov: Bogata nasljednica 2
Autorica: Romana Duvnjak
Broj stranica: 214
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-555-8, 978-953-336-556-5 (CJELINA)
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.