Grubisic_izvezi_na_pucinu-300x419
Oznaka: W-0708

IZVEZI NA PUČINU, Ivan Grubišić

Sažetak:

Knjiga sadrži predavanja održana u okviru tribine Suvremeno društvo i duhovnost, u razdoblju od 1997. Do 1999. godine. Osnovna je misao da treba iskoračiti iz uobičajenog načina mišljenja i ponašanja i krenuti „na pučinu“ kako bismo se ostvarili kao ljudi, a i kao kršćani u punom smislu te riječi.

Bilješka o autoru:

Don je Ivan je rođen 1936. U Dicmu, a umro je 2017. u Splitu. Bio je inicijator osnivanja Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve, pokretač biblioteke Dijalog, autor šesnaest knjiga te urednik četiri zbornika, saborski zastupnik. Dobitnik je državne nagrade na promidžbu i popularizaciju znanosti, godišnje nagrade grada Splita, nagrade « Velimir Terzić» za promidžbu demokracije u Hrvatskoj te nagrade za životno djelo Slobodne Dalmacije. 2007. predsjednik Mesić ga je odlikovao Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića, za osobite zasluge u kulturi.


Ključne riječi: kultura življenja, izlazak na pučinu, autentičnom življenje kršćanstva

E-mail: Mirjana Nazor

Naslov: Izvezi na pučinu
Autor: Ivan Grubišić
Broj stranica: 218
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-7550-22-6 
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.