web naslovnica Sorić-300x419
Oznaka: W-0684

VELIKE I MALE ŽIVOTINJE SU ZNALE, Andrea Sorić

45,00 kn

Sažetak:

Zbirka ˝Pjesme o raznim životinjama˝ sastoji se od 20 pjesama koje opisuju poneke životinje, na način koji kod pojedinih životinja prikazuje: sve ono što one predstavljaju ili jesu, šaljive zgode koje su im se zbile ili dosjetke o kojim su životinje razmišljale.

Pjesme su namijenjene djeci predškolske dobi.

Bilješka o autorici: 

Andrea Sorić je rođena u Trogiru, i to 7. listopada 1987. godine. Odrasla je u malom gradu uz Cetinu, Sinju, gdje je završila osnovnu školu Fra Pavla Vučkovića, te maturirala u Gimnaziji Dinka Šimunovića.

2006. godine upisuje Predškolski odgoj na Filozofskom fakultetu u Splitu, koji završava uz razne studentske poslove i mijenja sinjsko u splitsko prebivalište.

Tek kroz volonterski staž u dječjem vrtiću ''Bili cvitak'', te kao trenutno zaposlena odgojiteljica u dječjem vrtiću ''Sunce moje malo" više se posvećuje hobijima : slikanju, pisanju stihova i priča za najmlađe.

Ključne riječi: životinje, poezija, pjesme, ždral, kokoš, slon, ježić, pčela, gusjenica, mačak, patka, miš, školjka, mrav, vidra, žabac, sova, magarac, vjeverica, zmija, majmun, nilski konj, krtica

E-mail: Andrea Sorić

Naslov: Velike i male životinje su znale
Autorica: Andrea Sorić
Broj stranica: 16
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-435-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.