Lovreković naslovnica WK
Oznaka: W-0847

TANATOS, Mario Lovreković - Lovra

60,00 kn

Sažetak:

Ova poezija ne umire od ljepote iako je na svoj crni način profinjena i skladna. Ona ne tješi, ne zavarava, ne prekriva oči iluzijom. Ona bira skrivena, sjenovita mjesta i čista izlazi iz grobišta ljudskog čina. Atmosferom podsjeća na neke nesretne, mrtve pjesnike…

- Marija Juračić

Bilješka o autoru:

Mario Lovreković, veterinarski tehničar, rođen je u Petrinji 1978. godine, gdje živi s obitelji, stvara i radi. Poeziju piše od srednje škole, nešto kasnije i prozu. Od 2013. godine uređuje i surađuje s mnogim književnim časopisima i portalima: PS-Portal, Helly Cherry, Zvezdani Kolodvor, Afirmator, Književnost. org. - ZG-Kult. Bio je član žirija na književnim natječajima, organizirao pjesničke natječaje za PS-Portal i Zvezdani Kolodvor te pjesničke večeri „Art Koktel“.

Objavljena djela:
- Tamna strana užasa
, zbirka kratkih priča, izdavač Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja, 2015. godine
- Slatkica, slikovnica za djecu, ilustratorica Ivana Švragulja, izdavač - Udruga Petrinjske staze, Petrinja, 2018.

Bilješka o urednici:

Marija Juračić, profesorica književnosti i njemačkog jezika, književnica i pjesnikinja, voditeljica poetskog portala „Očaravanje“, uredila je dvadesetak zbirki pjesama, romana i pripovijesti hrvatskih autora. Izdala je nekoliko zbirki pjesama i niz romana. Poseban ciklus čine njeni romani o inspektorici Iki Ekl: „Jedne zime u Hrastovu“, „Zona“, „Dronovi, furešti, ubojstvo“ i “Mutno more“ čija se radnja odvija na opatijskom i riječkom području.

Romani „Una“ i „Ljubav u Pompejima“ objavljeni su u Njemačkoj u ediciji „Rediroma Verlag“. Pripovijesti, humoreske i pjesme objavljeni su joj u raznim zbornicima i književnim časopisima.

Naslov: Tanatos
Autor: Mario Lovreković - Lovra
Broj stranica: 154
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-543-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.