Josip Bauk_STAĐUNI_naslovnica_WEB
Oznaka: W-1057

STAĐUNI, Josip Bauk

Sažetak:

Kažu da bez treće nema sreće. A ja sam sretan da sam uspio poslije „Gropa“ i „Kadena uspomena“ napisati treću zbirku „Stađuni“. Zaista bi bilo šteta zaboraviti mnoge drage prijatelje, trenutke i događanja u predivnom ambijentu moje Lokve Rogoznice. Godine prolaze, sa njima stađuni, Dalmacijom srce baterije puni.

Josip Bauk

Bilješka o autoru:

Josip Bauk rođen je u Splitu 31. svibnja 1951. godine od majke Ivke i oca Dragutina. Osnovnu školu pohađao je u Lokvi- Rogoznici i završio u Omišu. srednju stručnu spremu, zanimanje soboslikar završio je u Dugom Ratu. Kratko vrijeme radio je u Splitu, a od 1975. - 2006. bio je zaposlen u tvornici «Galeb» Omiš. Od 2007. nastavio sa sadnjom maslina da bi 2013.godine otišao u mirovinu bez mirovanja. Čitav život, od rođenja proveo je u Lokvi- Rogoznici. Zahvaljujući pokojnom ocu rano je zavolio more i ribolov.
Tako i danas najveći dio vremena bavi se najdražim hobijem - ribolovom.

Ključne riječi: mliko, tunja, maslina, majka, jubav, zvona, pisma, komin, riba, more, loza, bura, drača, smokva, stina, gustrina, škinja, šušta, lebić, parangal, motika, bikla, maštilo, lumin, korona,…Naslov: Stađuni
Autor: Josip Bauk
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-336-678-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.