web naslovnica-jerihonske-zidine-300x419
Oznaka: W-0742

JERIHONSKE ZIDINE, Vesna Štulić

Sažetak:

Zbirka poezije “Jerihonske zidine” je lirske i misaone tematike, podjeljena u tri zasebna, a opet nadovezujuća poglavlja, koja svojim nizanjem pjesama gradira u konačnu pjesmu koju je ujedno i naslov zbirke.

Bilješka o autorici:

Vesna Štulić rođ. Tomić rođena je 1968. u Dubrovniku. Kasnije seli u Zadar gdje završava gimnaziju „Juraj Baraković“, zanimanje kulturološko-informacijsko znanstveni djelatnik (arhivista). Pisanjem se bavi već dugi niz godina. Piše poeziju i romane, od kojih je do sada izdala dvije zbirke poezije „Sjećanja s posvetom“, priznatom od Matice hrvatske Zadar, te „Dioba“. Član je Udruge književnih stvaralaca „Riječ iznad svega“ Zadar, a svoje radove objavljuje u grupi „Nekazano“ - međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika.

Ključne riječi: Jerihonske zidine, otok, planina, more, čovjek, pjesma, misli, zima...

Link: Vesna Štulić Facebook
E-mail: Vesna Štulić

Naslov: Jerihonske zidine
Autorica: Vesna Štulić
Broj stranica: 130
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-470-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.