iz_polovine_duse_naslovnica WK
Oznaka: W-0880

IZ POLOVINE DUŠE, Katarina Vrca

Sažetak:

Stihovi i crtice iz ove zbirke, poetski su prikaz različitih, stvarnih i zamišljenih životnih situacija, ali i rutine svakodnevnice. Zbirka je tematski podijeljena na šest cjelina, koje uključuju autobiografske elemente, tematiku tjelesne ljubavi i emotivne povezanosti, nostalgiju za rodnim krajem i osobna promišljanja. Nastala je kao prkosan odgovor nepoželjnim životnim izazovima, kao zahvala svemu i svima koji su pridonijeli, ali i s namjerom da bude vjetar u leđa samoj autorici i svima koji trebaju vjetar za (po)let.

Bilješka o autorici:

Katarina Vrca je dijete, rođeno 1980. Ona je kap mora svojih rodnih Ploča, i kamenčić ispod Starog grada Sinja. Ona je majka i učiteljica koja od djece uči. Ona je u svakom napisanom stihu ove knjige. Ona je još bezbroj stihova koje će tek ispisati.

E-mail: Katarina Vrca

Naslov: Iz polovine duše
Autorica: Katarina Vrca
Broj stranica: 128
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-569-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.