Zrinka Ana - Ipak se kreće - naslovnica-300x419
Oznaka: W-0676

IPAK SE KREĆE, Zrinka Ana

70,00 kn

Sažetak:

Pjesme o ljubavi, prirodi i životu

Bilješka o autorici:

Zrinka Pelicarić rođena je 11.veljače1978.u Osijeku. Djetinjstvo i osnovnu školu završava u Orahovici. Ratno stanje dovodi ju natrag u Osijek gdje upisuje srednju Medicinsku školu. Unatoč velikom uspjehu u području zdravstva, upisala je Pedagoški fakultet smjer matematika-fizika, također u Osijeku, gdje se potpuno pronalazi. Po završetku fakulteta, dobiva prvo zaposlenje u osnovnoj školi u Salima na Dugom otoku, gdje zasniva i obitelj. Šest godina kasnije seli se u Biograd radi poslovne ponude u tamošnjoj srednjoj školi. Nakon tri godine, zapošljava se u Osnovnoj školi Biograd, gdje radi i dan danas.

Nakon brojnih poslovnih i obiteljskih obveza, konačno je došao red i na ostvarenje davnog sna, izdavanja zbirke pjesama.

Ključne riječi: ipak se kreće, ljubav, priroda, život

E-mail: Zrinka Ana

Naslov: IPAK SE KREĆE
Autorica: Zrinka Ana
Broj stranica: 116
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-429-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.