WK_galije_iz_nesanice_NASLOVNICA
Oznaka: W-0901

GALIJE IZ NESANICE, Vesna Štulić

Sažetak:

Galije iz nesanice je zbirka ljubavne poezije i proze. Zbirka se dijeli na četiri cjeline, u prvoj autorica vizualizira svoju ljubav, da bi je već u drugom proživjela. Treći dio su neka njena unutarnja maštanja, a četvrti su neposlana pisma koja piše svojoj ljubavi nastala u nesanici. Sve četiri cjeline veže jedan otok i jedno more.

Bilješka o autorici:

Vesna Štulić, rođ. Tomić, rođena 1968. u Dubrovniku. Kasnije seli u Zadar, gdje završava gimnaziju „Juraj Baraković“, po zanimanju arhivista (kulturološko-informacijsko znanstveni djelatnik). Pisanjem se bavi dugi niz godina. Do sada je izdala tri zbirke poezije: Sjećanja s posvetom, Dioba, te Jerihonske zidine. Piše poeziju, prozu i romane. Član je Udruge književnih stvaralaca „Riječ iznad svega“ Zadar, te „Nekazano – međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika“. Poeziju joj objavljuju razne tiskovine i internetski portali. Sudjeluje na raznim kulturnim i humanitarnim manifestacijama, „Millenij stih“ Zadar, „Stop nasilju nad ženama“, „Kvart art“... Svojom poezijom i prozom istupa i na raznim natjecanjima.

Ključne riječi: Ljubav, čežnja, more, otok, brijeg, rt, san...

E-mail: Vesna Štulić

Naslov: GALIJE IZ NESANICE
Autorica: Vesna Štulić
Broj stranica: 184
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-588-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.