naslovnica - Malenica-300x419
Oznaka: W-0755

DA JE NOĆAS BILO, Marica Žanetić Malenica

Sažetak:

U knjizi je objavljeno 67 pjesama ljubavne tematike. Pjesme su realistične, jasne, razgolićene, granično erotske, jer autorica je, kako to kaže naziv jedne njezine pjesme, „posve prizemna žena“. Krasi je sposobnost da s malo riječi kaže mnogo, a njezini stihovi su meki i opipljivi, a opet duboki – ogledalo žene koja je snažna, hrabra, direktna, koja cijeni prave životne vrijednosti i koja jasno zna što želi od života.


Bilješka o autorici:

Marica Žanetić Malenica je umirovljena novinarka, članica ULKU „Vlaho Bukovac“ u Splitu. Piše pjesme, pretežito ljubavne, kao i one za djecu. Njezini stihovi su, kako to reče urednik knjige Mladen Vuković, „umješno definiranje zaljuba, utanačivanje gabarita zagrljaja kao gnijezda života, intimistička putovnica do svih unutarnjih emocionalnih brava kroz čije ključanice crpimo miomiris smisla vječitosti ljubavi“...

Piše i prozu, putopisne reportaže i kraće priče, a svoje radove objavljuje u on-line časopisu za književnost „Kvaka“ te na portalu HGB.

Ključne riječi: Ljubav, strast, pogled, strepnja, , tuga, bol

E-mail: Marica Žanetić Malenica

Naslov: Da je noćas bilo
Autorica: Marica Žanetić Malenica
Broj stranica: 84
Nakladnik: ULKU „Vlaho Bukovac“ - Split
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-8134-05-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.