marmelada-i-sol-300x419
Oznaka: W-0768

MARMELADA I SOL, Milena Labud - Masal

14,60 €

Sažetak:

U knjizi Marmelada i sol, autorica Milena Labud – Masal piše o direktnom iskustvu Istine. U poglavlju Industrija prevare, autorica piše o lažnoj stvarnosti nastaloj ljudskim opiranjem Istini. U poglavlju Bajka, autorica opisuje ljepotu, načine, razloge i vlastito iskustvo dosezanja Istinskog života - Bajke. Knjiga je pisana u sklopu odlazaka na radionice Intenziva Prosvjetljenja, te je nastala kao potreba izražavanja novog iskustva Života, suprotnog naučenim konceptima.

Bilješka o autorici:

Milena Labud – Masal rođena je u Puli 24.02.1992. Završila je preddiplomski studij Kulture i turizma u Puli, otad je zaposlena. U slobodno vrijeme bavi se osim pisanjem, istraživanjem svijesti, duhovnošću i stvaranjem raznog umjetničkog sadržaja. Njen duhovni rad izražen je kroz književno pisanje, nadahnuto i nastalo na temelju sudjelovanja na radionicama Intenziva Prosvjetljenja.

Ključne riječi: Ljubav, oslobođenje, duhovnost, Istina, svijest, mudrost

Link: www.facebook.com/mlmasal

Naslov: Marmelada i sol
Autorica: Milena Labud - Masal
Broj stranica: 105
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-488-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.