Blažević naslovnica WK
Oznaka: W-0830

KRITIKA RELIGIJE – DEMISTIFIKACIJA PRAZNOVJERJA, Bruno Blažević

100,00 kn

Sažetak:

Knjiga prati religiju kao specifičan ljudski fenomen i evoluirani fenotip od začetaka i primitivnih vjerovanja sve do suvremenih shvaćanja, upućujući na različite negativne konzekvencije na pojedinca i na društvo u širem smislu. U opoziciju prema religiji i misticizmu stavlja znanost i razum kao čovjekove najbolje saveznike u vječnoj igri preživljavanja i neizbježnog suživota s drugima.

Bilješka o autoru:

Bruno Blažević rođen je 17. rujna 1990. u Splitu gdje je odrastao i završio osnovnu i srednju školu. Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu 2014. stječe diplomu na preddiplomskom studiju sociologije, a diplomu diplomskog studija filozofije i epistemologije u Francuskoj, u Clermont-Ferrandu, na Université Clermont Auvergne 2016. Posebno ga zanima filozofija i znanost i naročito pitanja usko vezana za etiku, religiju, evoluciju.

Ključne riječi: ateizam, religija, filozofija, znanost, evolucija, duhovnost, mitologija, metafizika, naturalizam

E-mail: Bruno Blažević 1, Bruno Blažević 2
 
Naslov: Kritika religije – demistifikacija praznovjerja
Autor: Bruno Blažević
Broj stranica: 308
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-530-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.