WK_galije_iz_nesanice_NASLOVNICA
Product Code: W-0901

GALIJE IZ NESANICE, Vesna Štulić

Sažetak:

Galije iz nesanice je zbirka ljubavne poezije i proze. Zbirka se dijeli na četiri cjeline, u prvoj autorica vizualizira svoju ljubav, da bi je već u drugom proživjela. Treći dio su neka njena unutarnja maštanja, a četvrti su neposlana pisma koja piše svojoj ljubavi nastala u nesanici. Sve četiri cjeline veže jedan otok i jedno more.

Bilješka o autorici:

Vesna Štulić, rođ. Tomić, rođena 1968. u Dubrovniku. Kasnije seli u Zadar, gdje završava gimnaziju „Juraj Baraković“, po zanimanju arhivista (kulturološko-informacijsko znanstveni djelatnik). Pisanjem se bavi dugi niz godina. Do sada je izdala tri zbirke poezije: Sjećanja s posvetom, Dioba, te Jerihonske zidine. Piše poeziju, prozu i romane. Član je Udruge književnih stvaralaca „Riječ iznad svega“ Zadar, te „Nekazano – međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika“. Poeziju joj objavljuju razne tiskovine i internetski portali. Sudjeluje na raznim kulturnim i humanitarnim manifestacijama, „Millenij stih“ Zadar, „Stop nasilju nad ženama“, „Kvart art“... Svojom poezijom i prozom istupa i na raznim natjecanjima.

Ključne riječi: Ljubav, čežnja, more, otok, brijeg, rt, san...

E-mail: Vesna Štulić

Naslov: GALIJE IZ NESANICE
Autorica: Vesna Štulić
Broj stranica: 184
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-588-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.