iz_polovine_duse_naslovnica WK
Product Code: W-0880

IZ POLOVINE DUŠE, Katarina Vrca

Sažetak:

Stihovi i crtice iz ove zbirke, poetski su prikaz različitih, stvarnih i zamišljenih životnih situacija, ali i rutine svakodnevnice. Zbirka je tematski podijeljena na šest cjelina, koje uključuju autobiografske elemente, tematiku tjelesne ljubavi i emotivne povezanosti, nostalgiju za rodnim krajem i osobna promišljanja. Nastala je kao prkosan odgovor nepoželjnim životnim izazovima, kao zahvala svemu i svima koji su pridonijeli, ali i s namjerom da bude vjetar u leđa samoj autorici i svima koji trebaju vjetar za (po)let.

Bilješka o autorici:

Katarina Vrca je dijete, rođeno 1980. Ona je kap mora svojih rodnih Ploča, i kamenčić ispod Starog grada Sinja. Ona je majka i učiteljica koja od djece uči. Ona je u svakom napisanom stihu ove knjige. Ona je još bezbroj stihova koje će tek ispisati.

E-mail: Katarina Vrca

Naslov: Iz polovine duše
Autorica: Katarina Vrca
Broj stranica: 128
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-569-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.