Vera_Bosazzi_lopoč_Naslovnica Wk
Product Code: W-0895

MIRIS LOPOČA, Vera Bosazzi

Sažetak:

Poput cvjetova lopoča koji se uzdižu iz mulja močvare šireći svoje latice na suncu širi se i duša autorice i utkiva u svaku pjesmu miris života. Učinit će vam se da plivate uzburkanim morem ljudskih sudbina i spoznati da sve ima svoj uzrok i posljedicu. Udisat ćete strahovita nedostajanja, a izdisati čistu ljubav. Ovi će vam stihovi otvoriti oči i održati vas budnim za svaku sljedeću pjesmu, jer baš kao i u životu, nikada ne znate što vas čeka na stranici koja slijedi.

Bilješka o autorici:

Rođena u Rovinju 1949. godine. Radila u školstvu od 1969. do 1992. kada sa suprugom otvara privatno poduzeće, napušta školu i vodi poslovne knjige firme. Piše na hrvatskom, istarskom i talijanskom jeziku. Objavila dvije samostalne zbirke pjesama, dvije zbirke priča, jednu slikovnicu za djecu i dva romana.

Naslov: Miris lopoča
Autorica: Vera Bosazzi
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-580-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.