Medic_cemu_sluzi_tata_WK
Product Code: W-0896

ČEMU SLUŽI TATA?, Marijana Medić

Sažetak:

Čemu služi tata?

Ova kratka, ali vesela i pozitivna slikovnica nastala je kao odgovor na pitanje ˝Tko ti čuva djecu?˝ i komentar ˝Blago tebi, muž ti pomaže oko djece˝. Svako dijete ima dva roditelja, mamu i tatu, koji ga zajedno odgajaju. Tata ne služi kao dadilja kad mama mora negdje ići. Važno je da roditelji shvate koliko figura oca znači u životu svakog djeteta.

Tate koji djecu razvoze na aktivnosti, igraju se s njima, kuhaju im ručak i čitaju priče (ili ponešto od toga), svojoj djeci pružaju mnogo, oni svojom uključenošću i odgojem primjerom liječe ovaj svijet stvarajući emocionalno kompletne i zrele mlade osobe.

Bilješka o autorici:

Marijana Medić rođena je u Trogiru 11. listopada 1985. godine. Diplomirala je engleski i talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Splitu (prevoditeljski smjer) 2009. godine. Radila je kao nastavnica engleskog i talijanskog jezika u školama stranih jezika i privatnim veleučilištima, a sada radi kao samostalni sudski tumač i prevoditelj.

Ključne riječi: Slikovnica, Tata, Obitelj, Odgoj, Djeca, Roditeljstvo, Roditelj

E-mail: Marijana Medić

Naslov: Čemu služi tata?
Autor: Marijana Medić
Broj stranica: 12
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-581-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.