WK NASLOVNICA palma nova
Product Code: W-0860

PALMA NA SJEVERNOJ POLARNICI, Domagoj Rogulj

Sažetak:

„'Palma na sjevernoj polarnici' rukopis je koji zahvaća širok registar tema, a u čijoj osnovi je svojevoljno izbjeglištvo, fizička i duhovna emigracija. Domagoj Rogulj autor je koji piše na liniji koja se nastavlja na tradicionalno pjesništvo ne zazirući od modernih postupaka i pristupa koji njegovu poeziju čine vrijednim dijelom korpusa suvremenoga hrvatskog pjesništva.“
- Nada Topić

Bilješka o autoru:

Domagoj Rogulj rođen je 1978. u Splitu, gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. U Zagrebu je završio studij novinarstva, a u Velikoj Britaniji magisterij europskih studija. Od 2003. zaposlen prvo u Ministarstvu europskih integracija, a zatim u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske. Trenutno radi kao diplomat u Londonu. Pjesme su mu u više navrata objavljene u časopisu "Poezija" Hrvatskog društva pisaca, na Radiju Split i na društvenim mrežama. Neko vrijeme je kao vanjski suradnik pisao tekstove za književni portal Booksa, a preveo je i nekoliko knjiga iz područja menadžmenta, odnosa s javnošću i europskih studija.

Ključne riječi: Domagoj Rogulj, Palma na sjevernoj polarnici, poezija, pjesme

Link: https://www.facebook.com/slikopisac/

E-mail: Domagoj Rogulj

Naslov: Palma na sjevernoj polarnici
Autor: Domagoj Rogulj
Broj stranica: 132
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-553-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.