WK NASLOVNICA17
Product Code: W-0853

NOVA BAJKA, Djevojčica Mara i mačak Tom u začaranoj šumi, Hostić Kornelija

Sažetak:

Jednog dana radoznala djevojčica Mara zaputila se sama u šumu te je dugo lutala i zaspala. Probudila se u vili u sredini šume gdje je u potrazi za vlasnikom vile istražila devet soba. U Plavoj sobi upoznala se s mačkom Tomom a da bi ušla u devetu sobu domišljata djevojčica se potrudila tražeći ključ. Dan je provela u druženju i igri s mačkom Tomom a kad se probudila u svom krevetu mislila je da je sanjala dok nije našla pismo svog novog prijatelja. Prijatelja nije zaboravila i kad je odrasla potražila ga je u šumi. Dočekao ju je mladi princ kojeg je šumska vještica začarala po danu u mačka a po noći u vuka. Iskreno i čvrsto prijateljstvo razbilo je čaroliju. Mladi par je uhvatila ljubav i vjenčanje se održalo u Bijeloj sobi vile.

Bilješka o autorici:

Kornelija Hostić rođena je 7. 5.1962. godine u Vinežu, općina Labin u Istri. Srednju medicinsku školu završila je u Požegi a Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1988. godine. Do ove godine radila je kao specijalist Obiteljske medicine u Zaboku a sada kao kontrolorka HZZO-a radi u Krapini. U slobodno vrijeme piše priče a ovu Bajku napisala je za svog prvog unuka. Ključne riječi se navode kako bi zainteresirani kupci koji možda nisu zapamtili naslov knjigu mogli pronaći na internetu. Ključne riječi su termini u pretraživanju interneta, riječi koje najprimjerenije opisuju sadržaj djela ili su u vezi s njegovom tematikom. Odvojenih zarezom i razmakom kao u normalnoj rečenici.

Ključne riječi: djevojčica, djevojčica Mara, mačak, mačak Tom, šuma, začarana šuma, vuk, vila, princ, prijateljstvo, iskreno i čvrsto prijateljstvo, šumska vještica, čarolija, ruže, staza, labudovi

Naslov: NOVA BAJKA, Djevojčica Mara i mačak Tom u začaranoj šumi
Autorica: Hostić Kornelija
Broj stranica: 20
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-511-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.