Lovreković naslovnica WK
Product Code: W-0847

TANATOS, Mario Lovreković - Lovra

60,00 kn

Sažetak:

Ova poezija ne umire od ljepote iako je na svoj crni način profinjena i skladna. Ona ne tješi, ne zavarava, ne prekriva oči iluzijom. Ona bira skrivena, sjenovita mjesta i čista izlazi iz grobišta ljudskog čina. Atmosferom podsjeća na neke nesretne, mrtve pjesnike…

- Marija Juračić

Bilješka o autoru:

Mario Lovreković, veterinarski tehničar, rođen je u Petrinji 1978. godine, gdje živi s obitelji, stvara i radi. Poeziju piše od srednje škole, nešto kasnije i prozu. Od 2013. godine uređuje i surađuje s mnogim književnim časopisima i portalima: PS-Portal, Helly Cherry, Zvezdani Kolodvor, Afirmator, Književnost. org. - ZG-Kult. Bio je član žirija na književnim natječajima, organizirao pjesničke natječaje za PS-Portal i Zvezdani Kolodvor te pjesničke večeri „Art Koktel“.

Objavljena djela:
- Tamna strana užasa
, zbirka kratkih priča, izdavač Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja, 2015. godine
- Slatkica, slikovnica za djecu, ilustratorica Ivana Švragulja, izdavač - Udruga Petrinjske staze, Petrinja, 2018.

Bilješka o urednici:

Marija Juračić, profesorica književnosti i njemačkog jezika, književnica i pjesnikinja, voditeljica poetskog portala „Očaravanje“, uredila je dvadesetak zbirki pjesama, romana i pripovijesti hrvatskih autora. Izdala je nekoliko zbirki pjesama i niz romana. Poseban ciklus čine njeni romani o inspektorici Iki Ekl: „Jedne zime u Hrastovu“, „Zona“, „Dronovi, furešti, ubojstvo“ i “Mutno more“ čija se radnja odvija na opatijskom i riječkom području.

Romani „Una“ i „Ljubav u Pompejima“ objavljeni su u Njemačkoj u ediciji „Rediroma Verlag“. Pripovijesti, humoreske i pjesme objavljeni su joj u raznim zbornicima i književnim časopisima.

Naslov: Tanatos
Autor: Mario Lovreković - Lovra
Broj stranica: 154
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-543-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.