WK_gospic_naslovnica
Product Code: W-0839

SREDSTVA ZA SPAŠAVANJE I NJIHOVA PRIMJENA NA CHEM-OIL TANKERIMA (TISAK U BOJI), Alen Gospić

Sažetak:

Priručnik detaljno opisuje sredstva za spašavanje i njihovu primjenu na tankerima, pravilan pristup održavanju i postupke raznih inspekcija u svijetu. Iskustvo, znanje i kompetencija sažeti u jednoj knjizi, rezultat su dugogodišnje plovidbe autora kao kapetana na svjetskih stranim kompanijama. Knjiga je jako korisna studentima, pomorcima i trening-centrima kod polaganju ispita i breveta iz sredstava za spašavanje koja se mogu naći na brodu.

Bilješka o autoru:

Alen Gospić rođen je 23. travnja 1979. u Zadru. Nakon završene srednje pomorske škole u Zadru, upisuje Pomorski fakultet u Rijeci i 2001. stječe zvanje mag. ing. pp. naut. Otad aktivno plovi na svjetskim kompanijama kao časnik i zapovjednik broda. Predavač je za AdriaLibar i Apave Mare od 2016. u Hrvatskoj i po svijetu aktivno promovirajući pomorstvo i obrazujući studente, pomorce i profesionalce vezane za more, nesebično dijeleći svoje znanje i iskustvo. Član je udruge kapetana grada Zadra i istaknuti predavač na svjetskim kolegijima, prezentacijama i kompanijama.

Ključne riječi: priručnik za polaganje ispita, sredstva za spašavanje, posada, vježbe, treninzi, inspekcije

E-mail:  Alen Gospić

Naslov: Sredstva za spašavanje i njihova primjena na chem-oil tankerima (tisak u boji)
Autor: Alen Gospić
Broj stranica: 272
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-537-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.