Blažević naslovnica WK
Product Code: W-0830

KRITIKA RELIGIJE – DEMISTIFIKACIJA PRAZNOVJERJA, Bruno Blažević

100,00 kn

Sažetak:

Knjiga prati religiju kao specifičan ljudski fenomen i evoluirani fenotip od začetaka i primitivnih vjerovanja sve do suvremenih shvaćanja, upućujući na različite negativne konzekvencije na pojedinca i na društvo u širem smislu. U opoziciju prema religiji i misticizmu stavlja znanost i razum kao čovjekove najbolje saveznike u vječnoj igri preživljavanja i neizbježnog suživota s drugima.

Bilješka o autoru:

Bruno Blažević rođen je 17. rujna 1990. u Splitu gdje je odrastao i završio osnovnu i srednju školu. Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu 2014. stječe diplomu na preddiplomskom studiju sociologije, a diplomu diplomskog studija filozofije i epistemologije u Francuskoj, u Clermont-Ferrandu, na Université Clermont Auvergne 2016. Posebno ga zanima filozofija i znanost i naročito pitanja usko vezana za etiku, religiju, evoluciju.

Ključne riječi: ateizam, religija, filozofija, znanost, evolucija, duhovnost, mitologija, metafizika, naturalizam

E-mail: Bruno Blažević 1, Bruno Blažević 2
 
Naslov: Kritika religije – demistifikacija praznovjerja
Autor: Bruno Blažević
Broj stranica: 308
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-530-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.