Mestrovic_naslovnica_webknjižara 300 x 419
Product Code: W-0838

TO SI TI, Ernest Meštrović

87,00 kn

Sažetak:

Tridesetak priča koje čine ovu knjigu nastale su djelom kao opis iskustva tijekom bolesti supruge, a dio u promišljanju o vlastitom životu nakon njezine smrti.

Svijet koji stvaramo u mislima, sazdan od slika, osjećaja, često se razlikuje od stvarnosti, a stvarnost je teško vidjeti, spoznati.

Na način kao da najdraže mjesto u kući odluči ukrasiti slikama, umjetninama, umjesto kistom, autorove slike nastaju riječima, opisima i pitanjima često lišena odgovora. U tim trenucima čini se da odgovori leže u racionalnih spoznajama, u drugom času, vizuru stvaraju boje čistih emocija.

Premda ponekad kroz teške riječi i sumorne opise, autor daje jednostavan smjer i odgovor- život je vrijedan i jedinstven.

Bilješka o autoru:

Ernest Meštrović (1967), redoviti naslovni profesor Kemijskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, bavi se stručnim i znanstvenim istraživanjima te primjenom kemije u području farmaceutske industrije gdje radi više od petnaest godina. Do sada je objavio niz znanstvenih radova stručnih publikacija, priopćenja na kongresima, stručnih mišljenja i komentara. Aktivan je u popularizaciji znanosti te podržava aktivnosti u kojima sudjeluju mladi i studenti. Pored znanstvenih i stručnih tekstova objavljivao je tekstove u obliku kolumna, mišljenja i komentara. Knjiga pod naslovom „To si ti“ prva je samostalna knjiga ovog autora u kojoj kroz osobno iskustvo koje je vezano uz bolest i smrt supruge propitkuje smisao života na raskoraku između razuma temeljenog na znanosti i osjećaja koji utječu na mnoge odluke i postupke

Ključne riječi: Život, bolest, smrt, znanost, kemija, lijekovi, emocije, osjećaji

E-mail: Ernest Meštrović

Naslov: To si ti
Autor: Ernest Meštrović
Broj stranica: 202
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-536-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.