Kovacevic_muskaraci _iz_snova-300x419
Product Code: W-0785

MUŠKARAC IZ SNOVA – OD NEZAINTERESIRANOG DO ZALJUBLJENOG MUŠKARCA, Sanela Kovačević Nelly

Sažetak:

Knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca nastavak je hit naslova Muškarac u šaci - ili o tajnama osvajanja, knjige koja je promijenila ljubavni život tisućama žena svih generacija. Muškarac iz snova ide korak dalje i pomiče sve granice, bilo da je riječ o povratku stare ljubavi, osvajanju nove ili ostvarivanju kvalitetne veze – jedno je sigurno, nakon što pročitate knjigu i usvojite naučeno, očekuju vas zapanjujući rezultati.

Kako u njegovim očima postati Ona Prava?
Vaš novi sjajan život i kako ga ostvariti?
Zašto muškarci odlaze onda kada to najmanje očekujete?
Kako vratiti interes muškarca – čak i kada se to čini nemoguće?
Zašto neke veze nikada ne postanu ozbiljne, i kako izbjeći zamku veze bez obaveza?
Kako vratiti njegov interes ako ste u vezi, braku ili odnosu bez obaveza?
Prekid veze kojeg je inicirao on – kako postići da on inicira pomirenje?
Što pretvara nezainteresiranog u zaljubljenog muškarca?
Što će ga vratiti na vaš prag?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj, dugo očekivanoj knjizi koja vas sasvim sigurno, neće ostaviti ravnodušnima.
Bez obzira u kojoj se ljubavnoj situaciji trenutno nalazite, knjiga Muškarac iz snova jedno je od najkorisnijih štiva koje si možete pokloniti.


Bilješka o autorici:

Sanela Kovačević Nelly autorica je bestsellera Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja, i jedne od najtraženijih knjiga chicklit literature u Hrvatskoj i regiji. Rođena je u Kutini, a svoj spisateljski talent pokazuje već u najmlađim danima, pa tako svoju prvu zbirku pjesma piše u šestoj godini života. Magistra je ekonomije, govori engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik, a svoje prve ozbiljnije autorske korake započinje kao tekstopisac u glazbenoj industriji. Zbog velike popularnosti, njezina je prva knjiga Muškarac u šaci prevedena i na engleski jezik, a zbog ostvarenog uspjeha u rješavanju ljubavnih problema svojih čitateljica, autorica postaje i sve traženiji osobni love coach

Ključne riječi: Muškarac iz snova, kako osvojiti muškarca, kako vratiti njegov interes, kako postići da se muškarac zaljubi, ljubav, zaljubljen muškarac, zainteresiran muškarac, kako ga vratiti, kako vratiti bivšeg

Link:  www.muskaracusaci.com , www.sanelakovacevicnelly.eu
E-mail: E-mail 1, E-mail 2, E-mail 3

Naslov: Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca
Autorica: Sanela Kovačević Nelly
Broj stranica: 162
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-59447-1-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.