NOVEVSKI_TEORIJA SJENE-300x419
Product Code: W-0760

TEORIJA SJENE, Davor Novevski

80,00 kn

Sažetak:

Roman naslova „Teorija sjene“ priča je o neobičnom prijateljstvu između dvoje ljudi koji naizgled nemaju ništa zajedničko osim činjenice da žive u istoj zgradi i da su im traume koje su doživjeli u prošlosti obilježile živote koje trenutno vode. Žanrovski, radi se o kriminalističkom romanu, ali on je i mnogo više od toga. On je i priča o kajanju, grijesima iz prošlosti i moralnim dilemama u kojima se svatko od nas prije ili kasnije nađe. Na dvjestotinjak stranica „Teorija sjene“ govori o stvarnom putovanju dvoje likova, ali i metaforičkom putovanju prema spokoju i iskupljenju usput secirajući život i međuljudske odnose u Dubrovniku i okolici kroz zanimljive situacije u koje glavni likovi upadaju i ljude koje na svom putu susreću.

Bilješka o autoru:

Davor Novevski rođen je 1989. godine u Dubrovniku. Živi i radi u Cavtatu, a do sada je osim pjesama i kolumni, izdao i zbirku pripovijetki naslova „Ravno do dna“. Roman „Teorija sjene“ njegov je spisateljski prvijenac.

Ključne riječi: Dubrovnik, ubojstvo, misterija, kriminalistički roman, psihološki triler.

E-mail: Davor Novevski

Naslov: Teorija sjene
Autor: Davor Novevski
Broj stranica: 190
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-484-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.