web naslovnica Dijana Jan-300x419
Product Code: W-0751

LJUBAV PROTIV SUDBINE, Dijana Jan


Sažetak:


Natasha je odvjetnica koja živi užurbani život u gradu. Godinama ju je zanimala samo karijera i zbog te okupiranosti patio je njezin društveni život, a ljubavni nije ni imala. Sve dok jednog dana ne pokuca njezina prijateljica na vrata predivog stana zaposlene žene i ne nagovori je na ženski kardio. Natasha sreće zgodnog mladića koji nije nimalo nalik njezinu ljubavniku, stoga i ne primijeti njegov potencijal sve dok ga nije ugledala mnogo godina kasnije..

Bilješka o autorici:

Dijana Jan je djevojka u 20-ima iz Slavonije i Baranje, rođena u Osijeku, no boravi u Čepinu. Završila je za menadžera u turizmu jer osim strasti za ljubavnim romanima i užurbanim životima, voli putovati. Smatra da čovjeka ne bi trebao imati granice jer je i rođen bez njih

Ključne riječi: karijera, biznis, ljubav, sudbina, osjećaji, duša, zaruke

E-mail: Dijana Jan

Naslov: Ljubav protiv sudbine
Autorica: Dijana Jan
Broj stranica: 88
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-478-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.