Male priče Naslovnica za web-300x419
Product Code: W-0736

MALE PRIČE 7, Mirjana Nazor


Sažetak:


Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar Mirjane Nazor. Priče su vrlo raznolike: neke su suvremene, neke bajkovite, ima i basni. Primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke. Nisu namijenjene samo odraslima, već i djeci koja često imaju neki svoj komentar i poruku za odrasle.

Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala, magistrirala i doktorirala na Filozofskom fakultetu.

Predsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve-humanisti Hrvatske i počasna članica lige za prevenciju ovisnosti.

Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, šest knjiga u suautorstvu (Narkomani: smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!

Objavila je 7 knjižica pod naslovom Male priče.

Ključne riječi: kratka priča, optimistična poruka, samopomoć

Naslov: Male priče 7
Autorica: Mirjana Nazor
Broj stranica: 208
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-7550-23-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.