Karamarko_Zara_naslovnica-300x419
Product Code: W-0730

ZARA, Jure Karamarko

Sažetak:

S toliko je emocija i dubine u ovom romanu Jure je opisao jednu ljubav i još jednu ljubav, pa onda jednu zajedničku ljubav, pa ćete ga pročitati onako kako ga je Jure očito i napisao – u jednom dahu. I vjerojatno sa suzama u očima.

Suze tuge, suze sjete, suze sreće i suze ponosa.

Sve to uhvatiti u odnosu dvoje mladih i odnosu njihove međusobne ljubavi s onom zajedničkom prema klubu, to je djelo majstora.

Djelo koje će razumjeti oni koji su barem jednom čuvali neku dragocjenu uspomenu u srcu, džepu, novčaniku ili ladici – sasvim svejedno.

Bilješka o autoru:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao naslovljen je Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru. Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a niti mjesec dana kasnije romane ZARA i PADOBRAN.

Ključne riječi: Ljubav, zadar, strast, tuga, patnja, emocija, romantika, tornado, jure, karamarko

E-mail: Jure Karamarko

Naslov: Zara
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 76
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-461-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.