Karamarko_Padobran_naslovnica-300x419
Product Code: W-0729

PADOBRAN, Jure Karamarko

59,90 kn


Sažetak:


Ona je bankarica koja je upala u životnu kolotečinu. Suprug koji je stalno na putu, dvoje male djece, krediti, dadilja, stres, svakodnevica. Odlasci na posao, dolasci s posla. Ona je kao hrčak u kavezu koji stalno trči i stoji na mjestu. Ona je jedna od mnogih koje ne primjećuju da su vrata od kaveza cijelo vrijeme otvorena. Ovo je priča o njoj. Jure Karamarko u svoj prvom romanu koji nije navijačke tematike kreirao je jako zanimljivu priču. Uživajte

Bilješka o autoru:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao naslovljen je Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru. Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a niti mjesec dana kasnije romane ZARA i PADOBRAN.

Ključne riječi: Ljubav, posao, novac, banka, jure, karamarko, padobran

Naslov: Padobran
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 68
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-460-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.