web naslovnica marlon-300x419
Product Code: W-0719

KAKO PRONAĆI POSAO I POBIJEDITI NEZAPOSLENOST, Marlon Macanović, magistar prava

Sažetak:

Autor knjige i sam je prošao kroz dugotrajni period nezaposlenosti (nešto više od dvije godine), pa je koristeći vlastita iskustva i znanja, prikazao brojne načine za pronalazak zaposlenja te pojasnio metode za osiguranje nužne egzistencije tijekom perioda nezaposlenosti. U knjizi se opisuju razne mogućnosti za promjenu postojećeg posla, odnosno, koji su to nužni koraci za samozaposlenje, osnivanjem vlastite tvrtke, obrta ili neke druge pravne osobe. I poslodavci će pronaći korisne poslovne savjete koji im mogu poslužiti pri upravljanju tvrtkama, sukladno nacionalnom zakonodavstvu i univerzalnim moralnim zahtjevima. Knjiga obiluje primjerima iz prakse, kao i svjedočanstvima iz života svetaca (Sv. Ivana Pavla II., Sv. Josemarije Escriva i dr.) te pruža poruku nade čitateljima.


Bilješka o autoru:

Autor je suprug i otac četvero djece. Radio je u državnoj i javnoj službi te u privatnom sektoru, a istaknuo se u provedbi restrukturiranja više državnih i privatnih tvrtki. Autor je 30 znanstvenih i stručnih radova objavljenih u relevantnim časopisima (Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, Zbornik Veleučilišta u Šibeniku...). Od 2014. je stalni suradnik/pisac stručnih pravnih članaka za časopise iz portfelja „BUSINESS MEDIA GRUPE“ iz Zagreba (Poslovni savjetnik, Računovodstvo i porezi u praksi te Udruga)

Ključne riječi: posao, nezaposlenost, samozaposlenje, zaposlenje

E-mail: Marlon Macanović

Naslov: KAKO PRONAĆI POSAO I POBIJEDITI NEZAPOSLENOST
Autor: Marlon Macanović, magistar prava
Broj stranica: 50
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-59762-0-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.