Otok_srece_Katy_Lind_naslovnica-300x419
Product Code: W-0698

OTOK SREĆE, Katy Lind

Sažetak:

Kada je Valentina imala petnaest godina izgubila je nevinost silovanjem, a tim činom izgubila je i povjerenje u ljude, prijateljstvo, ali i sebe. Otišla je od obitelji i svega što je znala da potraži svoj kutak pod suncem. Sestra je jedina znala cijelu istinu i kako se osjeća. Jednom odlukom promijenila je život Valentini zauvijek, odlukom da zajedno odu na otok. Otok na kojemu je Valentina kroz nekoliko mjeseci ostala sama, ali sigurna u sebe. Gdje je upoznala drugačije ljude i vratila vjeru u prijateljstvo, ali je isto tako upoznala sebe. Nikada nije mislila da može tako snažno voljeti i biti toliko sretna. Voljeti dva muškarca na dva različita načina, voljeti dvije žene kao da su joj sestre i imati jednu veliku obitelj mada nisu krvno povezani. Da li je sve to zaista moguće?


Bilješka o autorici:

Katy Lind je rođena u Bjelovaru 23. lipnja 1983 godine. Završila je strukovnu školu u Đurđevcu za frizera. Nakon završetka školovanja preselila se na otok Krk gdje i danas živi. Ljubav prema moru i prirodi ju inspirira u pisanju njenih priča, a roman Otok sreće je njeno prvo izdano djelo.

Ključne riječi: Otok, Ljubav, Sreća, Prijateljstvo, Silovanje, More

Naslov: OTOK SREĆE
Autorica: Katy Lind
Broj stranica: 266
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-446-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.