PRIJATELJI, Romana DuvnjakPRIJATELJI, Romana Duvnjak
Product Code: W-0625

PRIJATELJI, Romana Duvnjak

9,29 €
Manufacturer Redak


Sažetak:


Priča „Prijatelji“ govori o prijateljstvu. Zašto i koliko nam je u životu važno prijateljstvo? Možemo li se nositi sa svim izazovima koje nam prijateljstvo nameće? Priča je utjelovljena u likovima pčele, leptira i cvijeta. Ugodno čitanje!

Bilješka o autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13. 8. 1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se od malena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Vikende često u obiteljskom krugu provodi na Velebitu. Iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje nastavlja djetinjstvo. Ondje zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama prvi put osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, kratka prozna djela te romane. Osnovnu školu završava u Maslenici, gdje živi do odlaska na fakultet. Nakon osnovne škole u Srednjoj medicinskoj školi Zadar završava smjer farmaceutskog tehničara. Odlazi zatim u Zagreb te na fakultetu Kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Udaje se u Gradinu pokraj Virovitice. Ima supruga i troje djece. Živi u Gradini.

Naslov: Prijatelji
Autorica: Romana Duvnjak
Broj stranica: 36
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-396-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.