TAJNA LJUBAVI, Nikolina KristićTAJNA LJUBAVI, Nikolina Kristić
Product Code: W-0570

TAJNA LJUBAVI, Nikolina Kristić

45,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:


Knjiga poezije Tajna ljubavi govori o ljubavi koja boli i uspomenama koje ponekad zaborav prekriva. Pjesme o smrti, prelasku u zagrobni život, te ljubavni stihovi glavni su dio ove knjige. Nesretne ljubavi, kada više nema osjećaja i kada se ljudi više ne vole, te rastanci najviše bole. Vrijeme je prolazno i ponekad prašina zaborava prekrije sjećanja. Stare ljubavi ne zaboravljamo, čuvamo uspomenu na minule dane, na dane kada smo bili mladi i zaljubljeni, a na kraju kada ostanu uspomene kroz stare slike se prisjećamo sretnih dana. Ova knjiga nastala je u želji da svoja razmišljanja podijelim sa svima koji vole čitati poeziju.

Bilješka o autorici:

Nikolina Kristić rođena je 06.02.1980. godine u Brelima. Osnovnu školu pohađala je u Brelima, a srednju opću gimnaziju u Makarskoj. Autorica je zbirki pjesama Začarana ljubavlju i Nemirni valovi, te knjige priča Prijevara. Pisala je kao suradnik za časopis Moja istina.

Ključne riječi: uspomene, ljubav, zaborav, sjećanja

E-mail: Nikolina Kristić

Naslov: Tajna ljubavi
Autorica: Nikolina Kristić
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-356-1 
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.