#KRADLJIVCISNOVA, Jure Karamarko#KRADLJIVCISNOVA, Jure Karamarko
Product Code: W-0429

#KRADLJIVCISNOVA, Jure Karamarko

49,90 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:


Priča o mladoj novinarki Rose koja dolazi u grad na polufinale lige prvaka. Njezin zadatak je da napravi priču sa vlasnikom kluba koji ga je kupio prije 20 godina. Igrom slučaja pri dolasku ona zalazi u 'Thieves Dreams Pub' i tamo upoznaje Arija. On joj kreće pričati priču koja ju je zaintrigirala. Priču o ukradenim snovima i izgubljenoj bitci prije 20 godina. Priču koja joj je promijenila život i pogled na navijače..

Bilješka o autoru:

Jure Karamarko iz Zadra poznati je navijački autor i bloger. Komentator je mnogih aktualnih zbivanja oko navijačke borbe za pravedni i pošteni nogometni sustav.
Autor je poznatog navijačog romana „Grafičar“ kao i nastavka po imenu „Genova“.

Jure je jedan od rijetkih navijačkih autora u svijetu koji pišu izmišljene navijačke romane koji čitatelje navode da ulaze u priču, zamisle sebe i ljude oko sebe u svim radnjama koje se opisuju.

Roman „#kradljivcisnova“ njegov su treći takav uradak. Tek mu je 29 godina tako da vjerojatno on neće stati na ovom romanu i ono najbolje možemo tek očekivati.

Ključne riječi: Grafičar, Genova, Kradljivci, Snova, kradljivcisnova, Jure, Karamarko, Nogomet, Huliganizam, Ljubav, strast

Link: https://www.facebook.com/jure.karamarko.3
E-mail: Jure Karamarko 

Naslov: #kradljivcisnova
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 102
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-246-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.