NI DOLAR NI EUR, Mara MarkusiNI DOLAR NI EUR, Mara Markusi
Product Code: WPRZ-140078

NI DOLAR NI EUR, Mara Markusi

79,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

Ovo su životne i humoristične priče nastale za vrijeme jedne neponovljive turističke sezone. One govore o riskantnom ulaganju u vrijeme krize i recesije, o patnji i sreći, suzama i smijehu o odnosu gosta i domaćina uz lijepe vrijednosne poruke i fotografije.

Hoće li turisti biti zadovoljni s izgledom apartmana? Kako izgleda Zrće i Klub Papaya u Hrvatskoj? Kako razgovarati sa strancima bez znanja stranih jezika ? Kako vratiti vjeru u sebe uz sitno zrno gorušice? Zašto prihvatiti ljude onakve kakvi jesu? Hoće li se Amerikanka Nensi probuditi? Koliko eura ili dolara naplaćujem svojim gostima u nevolji? Zašto je dobro drugima činiti dobro? Je li sreća izabrati mali ili veliki apartman ? Je li bavljenje turizmom samo zarada , posao , upoznavanje puno dragih ljudi ili ….? Zašto nespretni ili šaljivi događaji povezuju strance i domaćina zauvijek? Kako pronaći na Google Earth kartama najljepši srcoliki otok na svijetu?
Ovo je samo dio pitanja na koja možete dobiti odgovore iz ove male knjige - škrinjice čije svako otvaranje izaziva eksploziju novih, silnih i pozitivnih energija.

Izvadak iz recenzije:

Sva doživljena iskustva predragocjena su i vama i turistima koji na plaži čitajući vaše istinite priče iz prve ruke saznaju gdje su to stigli i što ih sve može iznenaditi ugodno ili neugodno ali jako korisno.
- Ilija Maoduš, publicist

Bilješka o autoru/autorici:


Mara Markusi, dipl.ing., rođena je 1946.godine u Budaku, općina Stankovci, Hrvatska.
Najveći dio svog života i rada provela je u Slavonskom Brodu, kojeg neizmjerno voli. Zbog obiteljskih razloga naglo odlazi u Sveti Petar na Moru i tu se započinje baviti iznajmljivanjem apartmana i pisanjem.

Ključne riječi: Apartmani na moru, kriza i recesija, zgode i nezgode turista i iznajmljivača, „poznavanje“engleskog jezika, uspjeh, sreća, ljubav, poticajne poruke.

Link: www.turisticke-price.com

E-mail: Mara Markusi; Apartmani Markusi 


Naslov: NI DOLAR NI EUR
Autor: Mara Markusi
Broj stranica: 136
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-115-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.